Hundspel på internet

Om du är hundintresserad och inte kan få nog av allt som har med dina fyrbenta vänner att göra finns det också mängder av olika spel på internet du kan spela. Det finns många olika typer av spel och beroende på vad du tycker är kul passar olika spel dig olika bra.

Gratis spel

På Spelas hemsida hittar du hundspelet ”Min hund-quiz”. I spelet får du med hjälp av de frågor som ställs ett förslag på vilken hundsort som passar dig bäst.

HundspelSpel om pengar

Det går också att kombinera ditt hundspelsintresse med spänning genom att spela om pengar. På Betsafe hittar du hundspelet Diamond Dogs. Det är en spelautomat som består av fem hjul. Det gäller att få rätt hundsymboler för att vinna pengar. Det rör sig inte heller bara om tur utan för att bli framgångsrik i spelet gäller det att veta när du ska behålla en symbol och när du inte ska göra det. Symbolerna i spelet består av bilder på hundar som liknar människor, bland de olika karaktärerna hittar du bland annat hundar föreställandes gangstrar, paparazzis och divor i sann Paris Hilton-stil. Ett riktigt roligt och underhållande spel som samtidigt kittlar dina nerver och gnuggar dina geniknölar.

”Ta hand om hunden” spel

Ett annat sorts spel är de spelen där du ska ta hand om en hund, väldigt likt riktiga livet med allt vad det innebär, men med större möjligheter eftersom att det bara är på låtsas. I vissa av dessa ska du till exempel placera hunden på dagis och lära den konster. Det kan också uppkomma situationer som i den verkliga världen hade varit skrämmande som att din hund har försvunnit. Då gäller det för dig att använda all din list för att hitta igen den. Spelet hittar du hos Girls Go Games.